مشاهده سبد خريد
تعداد نام كالا قيمتD
محصولات و خدمات بازار موبايل ايران
اخبار و مقالات و خواندنيهاي بازار موبايل ايران

خرید پستی کمربند لاغری ویبرو شیپ جدید اصل| NEW Vibro Shape درجه 1    ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor    ماساژور 7 سر صورت    ماساژور و موبر برقی و باطری درماستا    ماساژور حرفه ای صورت 12 سر Multifucntion Face Massager    ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor    خرید کمربند ویبره لاغری ویبروشیپ جدید|Vibro Shape  

ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

● لوازم آرايشي و بهداشتي » » ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من وسيله اي ساده با كارآيي بالا ميباشد

As Seen On TV
توضیحات مربوط به ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من :
ماساژور با پورت یو.اس.بی وسیله ای ساده اما با کارآیی بالا میباشد که خستگی عضلات دست، گردن و کمر شما را با اتصال به پورت یو.اس.بی کامپیوتر برطرف کرده و خستگی ناشی از کار با کامپیوتر را از بین می برد. حتماً برای شما هم پیش آمده که ساعتها هنگام کار با کامپیوتر احساس خستگی میکنید، پس با اتصال راحت این دستگاه اقدام به ماساژ عضلات خود نمایید و پس از دقایقی با به گردش در آوردن خون در رگها احساس شادابی و نشاط کنید.
* نصب آسان
* طراحی زیبا
* ویبره قدرتمند
* رفع خستگی عضلات ناشی از کار با کامپیوتر
* ...
* دارای گواهی استاندارد CE و FC اروپا و آمریکا.
بهترین وسیله برای بیرون راندن خستگی
از بدن بعد از یک روز سخت کاری
ریلکـس کردن عضلات , بدن و صورت .
رفع خستگی بدن , گردن , پا , زانو و حتی آرتروز پا
مطابق با استاندارد های اروپا CE
مناسب برای رسیدن به آرامش بعد از یک روز کاری سخت
می تواند تجربه یک ماساژ بسیار لذتبخش و موثر
در رفع خستگی و بر طرف نمودن تنش های
باقیمانده در عضلات بدن
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده با استفاده خلاقانه از علم مهندسی بیونیک ،فیزیک و طب سنتی است ، این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار ، در حین مطالعه ، زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند : زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا و سایر
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند. این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
ماساژور طرح شاندرمن
shanderman
orginal اورجینال
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
...ضد درد و رفع خستگی عضلانی ...
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه
مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده و با استفاده خلاقانه
از علم مهندسی بیونیک ، فیزیک و طب سنتی است
،این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار
،در حین مطالعه ،زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر
ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند :
زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا
و سایر امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد
توانسته مینی ماساژر هوشمند را در
جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار دهد.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر،حسابداران
،کارمندان،معلمان،تمامی گروههای
سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار
طولانی و افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
-ضد درد و رفع خستگی عضلانی- از کلیه
با این ماساژور در هر زمان و هر مکانی میتوانید
قسمت های مختلف بدن را ماساژ داده و درد
، خستگی و کوفتگی را به راحتی از بین ببرید .
از این وسیله می توانید هر روز در حین کار روزانه
و پس از اتمام کار در منزل برای احساسی
لذت بخش و استراحتی کامل بهره ببرید.
همچنین این ماساژور برای رفع درد
عضلات پا ، کمر ، کتف ، گردن و ... بسیار مفید است.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
یا استفاده از سه باطری نیم قلم
مشخصات کلی:
ماساژور جهت شانه ها و پاها و کمر و پشت و دستها و غیره
دکمه روشن و خاموش
سرعت ویبره : 3600 RPM
بدون نیاز به باتری
فقط با برق یواس بی 4 الی 5 ولت
اندازه : 85*43 میلیمتر
وزن : 147 گرم
اندازه کابل : 1.5 متر

کد کالا :    3-0297

قيمت :  7,000   تومان

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل

بازار خودرو
معجزه گر طراحان
بازار ويژه كودكان

واكس مو رژ ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین پخش عمده ماساژور یو اس بی تله شاپینگ تصاویر ماساژور یو اس بی لوازم آرايشي و بهداشتي فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی خرید و فروش پخش عمده ماساژور یو اس بی خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مو پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت فروش USB MASSAGOR توضیحات USB MASSAGOR رژ گونه فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اپيلاسيون عربي توضیحات USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی تاژ خرید و فروش ماساژور یو اس بی عکـس USB MASSAGOR فروش کلی ماساژور یو اس بی خانم آرايش آموزش استفاده USB MASSAGOR USB MASSAGOR درجه 1 خرید ارزان USB MASSAGOR تصاویر ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی فروش پستی USB MASSAGOR خرید عمده ماساژور یو اس بی مش عطر فروش کلی USB MASSAGOR خرید متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید درباره دستگاه ماساژور یو اس بی راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی چشم ادكلن متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من کار کردن با USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی بانو راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی USB MASSAGOR عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس ماساژور یو اس بی سشوار لب USB MASSAGOR درجه یک خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف هنر بانو نمایندگی ماساژور یو اس بی فروش USB MASSAGOR خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی مام نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک اتو مو دختر تافت ویژگیهای USB MASSAGOR تصاویر USB MASSAGOR USB MASSAGOR درجه 1 خرید و فروش USB MASSAGOR سفارش آنلاین ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR اصل خط چشم راهنمای استفاده از USB MASSAGOR ضد آفتاب خرید USB MASSAGOR ارايش هنر بانو فروش اینترنتی USB MASSAGOR پخش عمده USB MASSAGOR فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب آرايش ادكلن آموزش استفاده ماساژور یو اس بی قیمت خرید USB MASSAGOR خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ايروبيك واكس مو خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی ريمل درباره دستگاه ماساژور یو اس بی درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فارسی ناخنگير فروش کلی ماساژور یو اس بی هايلايت خرید و فروش USB MASSAGOR فروش عمده ماساژور یو اس بی درباره دستگاه USB MASSAGOR خرید با تخفیف USB MASSAGOR راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من متعلقات USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب نمایندگی فروش USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی توضیحات ماساژور یو اس بی USB MASSAGOR درجه یک لوازم آرايشي و بهداشتي خرید پستی USB MASSAGOR درباره ماساژور یو اس بی سشوار درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید USB MASSAGOR اصل موچين درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل نمایندگی فروش USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف فارسی درباره USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی عروس بابيليس خرید عمده USB MASSAGOR خرید عمده ماساژور یو اس بی خليجي فر ابرو خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید پستی ماساژور یو اس بی USB MASSAGOR خرید عمده USB MASSAGOR تله شاپ آشپزي خرید USB MASSAGOR با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 خرید USB MASSAGOR با تخفیف خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب عروس مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان USB MASSAGOR فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی تله شاپ بافتن مو بافتن مو خرید ماساژور یو اس بی خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک خرید پستی ماساژور یو اس بی خرید پستی USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی عکـس USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب مام خرید آنلاین نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل فروش پستی ماساژور یو اس بی متعلقات USB MASSAGOR خرید اینترنتی USB MASSAGOR قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی ماساژور یو اس بی خرید کلی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین فروش عمده USB MASSAGOR فروش کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ضد آفتاب رژ خرید ارزان ماساژور یو اس بی خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ویژگیهای ماساژور یو اس بی فروش USB MASSAGOR خرید آنلاین USB MASSAGOR درباره دستگاه USB MASSAGOR مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی اتو مو خانم خرید آنلاین USB MASSAGOR آموزش استفاده USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب خليجي خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید USB MASSAGOR خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR فروش پستی USB MASSAGOR نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی خياطي توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی اصل فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی پخش عمده USB MASSAGOR مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی دختر مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بانو خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی USB MASSAGOR خرید اینترنتی USB MASSAGOR خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات ماساژور یو اس بی ابرو تله شاپینگ خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی درجه یک خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من هايلايت ارايش آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مو آموزش استفاده ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی اصل فروش کلی USB MASSAGOR ویژگیهای ماساژور یو اس بی محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت فروش ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من توضیحات ماساژور یو اس بی خرید و فروش اپيلاسيون ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor تاژ فروش عمده ماساژور یو اس بی قیمت خرید USB MASSAGOR فروش پستی ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مناسبترین قیمت USB MASSAGOR نمایندگی ماساژور یو اس بی تصاویر USB MASSAGOR تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خياطي بافت فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 فروش عمده USB MASSAGOR آشپزي خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی درجه 1 مش خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی مناسبترین قیمت USB MASSAGOR فر تافت سفارش آنلاین خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره ماساژور یو اس بی کار کردن با ماساژور یو اس بی فروش ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات ماساژور یو اس بی بافت نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات USB MASSAGOR نحوه کار USB MASSAGOR خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین ویژگیهای USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor بابيليس عربي رژ گونه خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی درجه یک سفارش خرید آنلاین ماساژور یو اس بی ناخنگير خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR ريمل ايروبيك چشم خط موچين ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من زن خرید پستی کار کردن با USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف نحوه کار USB MASSAGOR خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط چشم خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب خرید کلی USB MASSAGOR قیمت فروش USB MASSAGOR راهنمای استفاده از USB MASSAGOR فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی USB MASSAGOR کار کردن با ماساژور یو اس بی خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سفارش قیمت خرید ماساژور یو اس بی عطر نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات USB MASSAGOR خرید ارزان ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی USB MASSAGOR راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من زن USB MASSAGOR لب درباره USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی درجه 1 قیمت فروش ماساژور یو اس بی فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف خرید اینترنتی خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من